08. - 15. 11. 2021.

41. Dani beba, djece i trudnica

Najveći Online sajam za bebe i djecu u regiji

ONLINE SAJAM JE ZATVOREN

CRVENI NOSOVI

KLAUNOVIDOKTORI

O NAMA

Sretan je onaj koji zna da je za sreću potrebno tako malo. Ponekad tek iskreni osmijeh. Onaj od kojega se brišu suze i cakle oči. Onaj koji tjera tugu i vraća radost.

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori svoju su misiju posvetili upravo osmijehu. Vraćaju ga onima koji su ga pomalo izgubili. Od 2010. donosimo smijeh, radost i olakšanje djeci, roditeljima i starijima kad im je to najpotrebnije.

I u ovim trenucima pandemije nalazimo načine donošenja osmijeha, online programima ili uživo, dvorišnim paradama i koncertima, a od siječnja  ove godine svakoga tjedna posjećujemo područja pogođena potresom s ciljem da se nitko niti na trenutak ne osjeti sam.

CRVENI NOSOVI kažu da smijeh pokreće svijet, a CRVENE NOSOVE pokreću Smjehonoše. Smjehonoše su donatori koji svojim simboličnim mjesečnim donacijama, putem trajnih naloga, podržavaju rad Udruge i omogućuju redovite posjete klaunovadoktora diljem Hrvatske. Za radost je zaista potrebno malo pa su i mjesečne donacije simbolične, a Smjehonoše su ih određuju sami.

Da biste postali Smjehonoša potrebno je da se predbilježite za uključenje u našu Zajednicu donatora Smjehonoše na linku. Po predbilježbi će vas telefonski kontaktirati naši predstavnici i dati vam sve potrebne upute oko realizacije mjesečnih donacija.

Hvala vam što nas želite podržati da zajedno donosimo osmijehe tamo gdje su oni najpotrebniji!

CRVENI NOSOVI KLAUNOVIDOKTORI