01. - 03. 04. 2022.

42. Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆA ORGANIZIRANA PRODAJA ZA BEBE I DJECU U REGIJI

DJEČJI SVIJET

O NAMA

DJEČJI SVIJET je trgovina u kojoj možete naći sve za vaše najmanje praktički od prvog dana rođenja, tu su švedske pelene za široko povijanje, jastuci za dojenje, praktični jastuci za novorođenče, vreće  za spavanje, posteljine za dječje krevetiće 6/1 sa  baldahinijem, posteljine za dječje krevete od 100% pamuka u raznim bojama i dezenima, plahte pamučne sa ili bez gumice, kompletnu opremu za krštenje vaših mališana (svijeće, košuljice s maramom, odijelca). Svaka naša haljina za krštenje izrađena je ručno i na tržište dolazi pakirana u kutiji.

    Posebno smo ponosni  na  naša odijelca  koja nisu nužno samo za krštenje (za jedan dan) kako to volimo reći. Naša  odijelca izrađuju se od pamučnih tkanina – kepera, a zahvaljujući preciznosti, kvaliteti izrade te modernom kroju, hlače, prsluk i/ili košulja mogu se nositi svakodnevno. U ponudi imamo i klasična krsna odijelca.

    Sve je Hrvatski proizvod i ponosimo se svojim proizvodnim timom koji veliku pažnju usmjeravaju na  preciznost i   kvalitetu izrade svakog  proizvoda!

DJEČJI SVIJET KRIŽEVCI