04. - 11. 04. 2022.

43. Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI ONLINE SAJAM ZA BEBE I DJECU U REGIJI

SAJAM JE ZATVOREN

FREEON

FreeON – za najljepše trenutke s vašim djetetom.

Roditeljstvo nije samo najvažnija, već i najzahtjevnija i najvrjednija uloga u životu. Kako bismo vam pružili proizvode za bezbrižne i ugodne trenutke s vašom djecom, razvili smo široku paletu kvalitetnih, sigurnih, funkcionalnih i estetski savršenih proizvoda u suradnji sa stručnjacima i u skladu sa zahtjevima suvremenih roditelja, koji će vam pružiti zabavu, ljubav i nezaboravne trenutke s vašim mališanima.

Kvalitetu i funkcionalnost stavljamo na prvo mjesto jer smo svjesni da u trenutku kada smo svi u potpunosti zaposleni, presudni su praktični proizvodi koji služe u više svrha i prate nas dulje vrijeme, a našim mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj.

Robna marka FreeON, od  2013. godine pokriva sve segmente kako bi roditeljima i djeci olakšala prve godine života. Kroz pet linija branda živimo s vama i uz vas; Street – s kolicama, Car – s autosjedalicama, Home – s opremom za dom, krevetići u Sleeping liniji i Move liniji – s biciklima bez pedala. 

Našu ponudu dječje opreme nadopunjuju kvalitetni, zaigrani, mekani i simpatični proizvodi Bubaba; tekstilni dodaci za mame i bebe. Bubaba by FreeON posteljina u prekrasnim bojama i nježnim motivima, udobna dječja gnijezda, ljupki ogrtači i ručnici s kapuljačom, multifunkcionalni jastuci za dojenje, mekane dekice, šarene podbradnjake, fotelje s razigranim motivima, samo su neki od sjajnih tehnički dorađenih proizvoda nastalih pod okriljem branda Bubaba by FreeON koji sa srcem proizvodimo u Hrvatskoj.  

Čudesni tekstilni proizvodi proizvedeni su u EU – u Hrvatskoj i izrađeni iz najkvalitetnijih materijala od kojih naglašavamo najkvalitetniji pamuk.

Želja nam je pružiti djeci pažljivo i profesionalno osmišljenu osnovu za daljnji rast i razvoj, a roditeljima omogućiti kvalitetno provođenje vremena s djecom i stvaranje vrijednih uspomena. 

Upoznajte naše proizvode! Posjetite nas na Danima beba, djece i trudnica u trgovinama Baby Center i Bubamara ili kliknite na web stranicu www.FreeON.hr

FREEON