7. - 14. 11. 2022.

46. Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI ONLINE SAJAM ZA BEBE I DJECU U REGIJI

SAJAM JE ZATVOREN

BABY SLEEP IGLOO

O NAMA

BABY SLEEP IGLOO – Kolekcija proizvoda za mame i bebe

Ja sam Mihaela Tokić, i Mi smo mala sretna obitelj koja želi razveseliti Vaše obitelji sa našim NOVIM proizvodima, a inspiracija su nam naša 2 mala sina, koji su nam u neprospavanim noćima šapnuli ideju i inspiraciju.

Kolekcija proizvoda za mame i bebe – Baby sleep igloo nudi INOVATIVNE I PRAKTIČNE proizvode: zaigranu, zabavnu i veselu OPREMU za dječji krevetić , igračke, prijatelji i utjeha malom bebaču , noviteti dječjih potrepština koji na zabavan način pomažu što ugodnijem boravku sa bebom i olakšavaju rutinu spavanja bebe i čine nezaboravnim i oku ugodnim Vaša dane i noći.

Posebnu pozornost u razvoju proizvoda posvećujemo sigurnosti djece, njihovom razvoju i potrebi da uče kroz igru kao i praktičnom načinom korištenja istih za roditelje.

Sve proizvode radimo ručno, uz naglasak na kvaliteti izrade i tkaninama, kao spužvama i punilima koje koristimo u ogradici. 

U našoj ponudi možete pronaći najkvalitetnije tkanine izrađene pomoću novih tehnologija koje omogućavaju proizvodnju artikala modernog dizajna i mekoće tkanine, uz istovremeno održavanje kvalitete i elastičnosti materijala od kojih su izrađeni, svi naravno sa certifikatom Oeko Tex Standard 100, class I, kao i pažnja da sve tkanine budu bojane na EKO način i neškodljive za bebe.

Kako smo veliki ljubitelji prirode, svoje proizvode većinom pakiramo u PAPIRNATE omote i kartonske kutije, čime čuvamo prirodu i doprinosimo čuvanju okoliša i smanjenju CO2.

Kao rezultat toga sve iz naše ponude možete sigurno koristiti dugi niz godina- i za vašu drugu bebu ili pokloniti nekom svom 🙂

U svakom segmentu  baby opreme imamo inovacije i inovativna i praktična rješenja! Jedini na tržištu imamo i praktične ZAŠTITNE SPUŽVE. 

Imamo  nekoliko nagrađivanih i patentiranih genijalnih proizvoda: 

– Baby sleep igloo( dolazi uskoro) 🙂

– Ogradica ZAŠTITNICA, 

– Ogradice sa šuškavim igračkama na čičak,  

– 4D Zeko Bubi dekica i posteljina sa zvečkama 

– 4D Jastuk Ogradice vlastitog dizajna, 

– praktične ZAŠTITNE SPUŽVE

– i nebrojeno klasičnih proizvoda ali napravljenih NA NOV PRAKTIČAN način, da se dulje koriste. 

SAMO BABY SLEEP IGLOO u Hrvatskoj šiva baby opremu PO MJERI kupca, i samo mi imamo DIZAJNERKO, alat u kojem svaki kupac može kreirati svoje unikatne proizvode i kolekcije. 

Uz svoj WEBSHOP, prodajemo neke svoje proizvode i u svim Lesninama XXXL u 3 države: HR, SLO I SRB. 

Naš motiv je LIJEPO, PRAKTIČNO, ZABAVNO I UDOBNO. 

Sretni i naspavani mališani će se razviti u zdravu djecu, i roditeljima smanjiti brigu kroz noć.

S veseljem i poštovanjem, za sva pitanja Vam stojim na raspolaganju,

Mihaela Tokić i  Ekipa Baby sleep igloo,

Mail:   info@babysleepigloo.hr

BABY SLEEP IGLOO