7. - 14. 11. 2022.

46. Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI ONLINE SAJAM ZA BEBE I DJECU U REGIJI

SAJAM JE ZATVOREN

CRVENI NOSOVI

TKO SU CRVENI NOSOVI?

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori je organizacija koja, uz pomoć umjetnosti profesionalnog klauniranja, humora i smijeha, pomaže djeci i njihovim roditeljima te ljudima u teškim i kriznim situacijama vratiti osjećaj radosti, sreće i optimizma.

Težimo zdravijem i humanijem društvu koje pridonosi dobrobiti svih ljudi budeći životnu radost osobito u teškim i kriznim trenucima

KAKO POMAŽEMO DJECI NA LIJEČENJU U BOLNICAMA?

Redovito posjećujemo djecu na liječenju u 65 dječja odjela u 8 gradova u Hrvatskoj (Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Osijeku, Rijeci, Vinkovcima, Vukovaru i Zadru). Redovnim i posebnim programima koje provodimo, djelujemo na osnaživanju djece koja se nalaze na dugotrajnom bolničkom liječenju. Svojim radom pomažemo liječnicima i medicinskim sestrama prilikom obavljanja različitih liječničkih pretraga kako bi one bile manje stresne za male pacijente. Svojim prisustvom pomažemo i roditeljima da se lakše nose sa cjelokupnom situacijom.

KAKO NAS MOŽETE PODRŽATI?

Želja nam je da klaun bude prisutan u svakoj bolnici za svako dijete i da se smijeh ori na svim dječjim odjelima. To možemo postići samo uz podršku naših donatora.

Rad naše Udruge možete podržati kao donator građanin ili kroz poslovni subjekt, jednokratnom ili višekratnom donacijom putem naše internetske stranice www.crveninosovi.hr. Javiti nam se možete i na info@crveninosovi.hr

ZAJEDNICA DONATORA SMJEHONOŠE

Podržati nas možete i uključenjem u našu Zajednicu donatora Smjehonoše. Smjehonoše su donatori koji rad naše Udruge podržavaju redovitim mjesečnim donacijama putem trajnih naloga na iznos i razdoblje prema osobnim željama. 

Da biste postali Smjehonoša potrebno je na poveznici izabrati opciju trajni nalog. Po predbilježbi ćemo Vas povratno kontaktirati i dati vam sve potrebne upute oko realizacije mjesečnih donacija.

Hvala vam što nas želite podržati da zajedno donosimo osmijehe tamo gdje su oni najpotrebniji!

CRVENI NOSOVI KLAUNOVIDOKTORI