7. - 14. 11. 2022.

46. Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI ONLINE SAJAM ZA BEBE I DJECU U REGIJI

SAJAM JE ZATVOREN

MOJA PRIMALJA

Prva privatna primaljska njega u Hrvatskoj u kojoj stručne primalje s višegodišnjim iskustvom rada u bolničkom sektoru pružaju usluge njege, savjete, terapijsku i psihološku podršku trudnicama i budućim majkama tijekom njihovog najosjetljivijeg razdoblja života.

Žene koje su htjele imati primaljski model skrbi u trudnoći, tijekom babinja, odnosno stručnu zdravstvenu skrb izvan rodilišta i ginekoloških ambulanta više nisu u nezgodnom položaju.

Sad smo mi tu, tim Moja Primalja  je uključena u pripremu žena za trudnoću, tijekom trudnoće, poroda i babinja. 

Trudnice, od sada majke i bebe mogu dobiti dodatnu skrb, njegu i pomoć i kod svoje kuće kako bi se osigurao optimalan prijelaz u život s novorođenčetom, bez straha od novih izazova koje suživot donosi.

Svojim klijenticama nudi pojedinačne usluge i četiri vrste paketa usluga praćenja i njege u periodu od trudnoće, pa sve do tri mjeseca starosti novorođenčeta, posebne vježbe za trudnice i savjetovanja o prehrani, kao i terapeutsku i psihološku podršku za cijelu obitelj pri dolasku novog člana.  

Radimo na terenu u udobnosti doma naše klijentice.

Tim Moja Primalja je dostupan klijenticama i njihovim obiteljima od 0 do 24h, radnim danima i tijekom vikenda, blagdana, praznika.

Moja Primalja čine školovane primalje sa završenom srednjom medicinskom školom i  fakultetom primaljstva. 

MOJA PRIMALJA