Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI SAJAM ZA BEBE I DJECU U REGIJI

DB U WESTGATEU – KORONA

04. – 06. 11. 2022.

Dragi izlagači,

dobro došli na info stranicu za pripremu sudjelovanja na Organiziranoj prodaji u Westgateu, najvećoj prodaji za bebe i djecu na ovim prostorima.

Ukoliko se Organizirana prodaja u Westgateu zbog Korone ili nepredviđenih razloga ne može održati, prijava za sudjelovanje se automatski odnosi za Online sajam po njegovom cjeniku.

Kad se Online sajam održava odmah nakon Westgatea kao sad, svi izlagači imaju gratis izlaganje na Online sajmu.

Za rezervaciju sudjelovanja na Danima beba potrebno je po primitku ponude, početkom listopada, uplatiti sudjelovanje za Online sajam i nakon Organizirane prodaje ostatak za izlaganje u Westgateu.

PRIJAVA

Cijena neuređenog prostora u Westgateu (prostor bez tepiha, utičnice i ostale opreme, odnosno prazan prostor) iznosi 400 kn / m2 + pdv.

Minimalni zakup prostora je 6 m2.

Lokacija, neuređen prostor, obavezna oprema (tepih, utičnica, a u slučaju Covid mjera i set Covid-stop naljepnica) se naručuju kod organizatora, a plexiglas preko tvrtke Maximus Media.

Za infopulteve i konstrukcije, možete se obratiti tvrtkama: Štand expo i Multi Forma ili bilo kojoj drugoj tvrtki koja iznamjljuje sajamsku opremu. Organizator ne surađuje dirketno s tim tvrtkama, odnosno sve se s njima sami dogovarate.

Nakon što odlučite koju veličinu prostora trebate, pošaljite mailom upit za lokaciju i podatke tvrtke na mail ured@danibeba.com, a za više detalja nazovite nas na +385 91 22 07 969.

Rezervirati ćemo slobodnu lokaciju i poslati ponudu za uplatu sudjelovanja.

Prostor se rezervira uplatom za Online sajam.

Potrebno je ovjeriti i potpisati ugovor, te presliku svih stranica poslati u jednom dokumentu na gornji mail ili original poštom na adresu: Terra Magus d.o.o. Drežnik 1. odv. 20 B, 10257 Drežnik Brezovički, Zagreb

Zadržavamo pravo eventualnih promjena od strane Westgatea.

UGOVOR

OBVEZNA OPREMA NA IZLAGAČKOM PROSTORU

– NARUČUJE SE PREKO ORGANIZATORA –

Tepih (ako ga sami ne postavljate), utičnice i u slučaju Korona mjera obvezne “Korona-stop” naljepnice (bez logotipa tvrtke), se naručuju preko organizatora, a izradu naljepnica s logotipom, montažom i demontažom podne naljepnice radi:

MAXIMUS MEDIA d.o.o.
Ksavera Šandora Đalskog 2
49 217 Krapinske Toplice
www.maximusmedia.hr

Kontakt:
gdin. Karlo Heršak
mob: +385 99 3505 999
mail: karlo.hersak@maximusmedia.hr

U slučaju Korona mjera, obvezan je i Plexiglas na mjestu gdje će se nalaziti blagajna. Ukoliko nemate svoj, možete naručiti kod Maximus Medije kao i naljepnice s logotipom, te drugu opremu za promociju.

Također, u tom slučaju će svi izlagači imati iste Covid naljepnice, set uključuje podnu naljepnicu za održavanje razmaka PG-LMAX 1 i 2 naljepnice A4 formata: jedna o obveznom nošenju maske i druga o obveznoj dezinfekciji ruku.

Dimenzije i cijene plexiglasa pogledajte u katalogu:

Tepih je obavezan na izlagačkom prostoru, a najednostavnije je ako ga naručite preko Maximus Medije, jer ga oni slažu prema tlocrtu i uvjetima Westgatea, te na taj način izbjegavate moguće probleme i troškove oko premještanja tepiha i čišćenja ljepila koje postaje vidljivo tek nekoliko dana nakon demontaže.

Cijena tepiha s montažom i demontažom iznosi 33 kn / m2, utičnice za struju 100 kn, set obveznih naljepnica s montažom i demontažom podne naljepnice iznosi 75 kn. Cijena barskog stolca iznosi 60 kn. Ova oprema se naručuje kod Organizatora, a za ostalu opremu se dogovarate s Maximus Medijom ili nekom drugom tvrtkom.

Narudžbe se primaju isključivo 3 tjedna prije događanja vezno za kupnju promo pulteva (ako ih kupujete kod Maximus Medije, oni ne iznajmljuju infopulteve nego samo prodaju), najam barskih stolaca i utičnica, te tjedan dana prije sajma za naljepnice i tepihe.

Cijene su podložne promjenama na tržištu i ne sadrže pdv.

DOLAZAK U WESTGATE

Za dolazak u Westgate iz smjera Zagreba prema Krapini izlazi se na izlaz Pojatno, odmah iza izlaza za Zaprešić.

Utovarna rampa se nalazi u sredini centra, ispod igraonice (cesta do nje je označena na skici ispod) i od nje se roba kroz hodnike centra transportira do izlagačkih pozicija.