Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI SAJAM ZA BEBE I DJECU U REGIJI

DB U WESTGATEU

03. – 05. 11. 2023.

Dragi izlagači,

dobro došli na info stranicu o pripremi sudjelovanja na Danima beba u Westgateu, najvećem sajmu opreme za bebe i djecu na ovim prostorima.

CIJENA IZLAGANJA

Neuređen prostor (bez tepiha, utičnice i ostale opreme, odnosno prazan prostor) iznosi

54 € / m2.

Minimalni zakup prostora je 6 m2.

Mogući su popusti ovisno o veličini prostora i lokaciji.

Sponzor s logotipom na naslovnoj web stranici sajma na koju vodi promocija s Googlea, društvenih mreža i web portala postaje se zakupom iznad 400 €. Izlagači s manjom cijenom zakupa su navedeni tekstualno na stranici “Izlagači”, odnosno bez logotipa.

Lokacija, veličina neuređenog prostora, utičnica i tepih se naručuju kod organizatora.

PRIJAVA

Prvo trebamo znati koju veličinu prostora trebate i želite li promociju s logotipom na naslovnoj web stranici sajma i tlocrtu. Zatim ćemo razmotriti koje su lokacije slobodne. Shodno tome pošaljite nam te informacije i podatke tvrtke na mail ured@danibeba.com, a za više detalja nazovite nas na

+385 91 22 07 969.

Nakon što dogovorimo veličinu izlagačkog prostora i lokaciju, rezervirat ćemo istu i poslati ponudu za uplatu sudjelovanja. Također nam javite trebate li utičnicu za struju i želite li tepih preko nas ili ćete ga sami postaviti.

Centar nema pristupnu točku za Wi-Fi, ukoliko je potreban pristup internetu, trebate ga sami osigurati.

Prostor je u potpunosti rezerviran tek nakon evidentirane uplate.

Za promopulteve se možete obratiti nekoj od tvrtki koja iznamjljuje sajamsku opremu, no u praksi se pokazalo najbolje ako imate svoj mobilni koji možete pronaći na internetu.

Također, za manje prostore mogu poslužiti i montažni stolovi. Neki se između ostalog mogu nabaviti u Decathlonu na odjelu opreme za kampiranje:

https://www.decathlon.hr/1183-svi-sportovi?prod_oneshop_hr%5Bquery%5D=stol%20za%20kamiranje

OBVEZNA OPREMA NA IZLAGAČKOM PROSTORU

Tepih je obavezan na izlagačkom prostoru, a najednostavnije je ako ga preko nas naručite kod Intomedie jer ga oni postavljaju prema tlocrtu i uvjetima Westgatea, te na taj način izbjegavate moguće probleme i troškove oko premještanja tepiha i čišćenja ljepila koje postaje vidljivo tek nekoliko dana nakon demontaže.

Tepih s montažom i demontažom iznosi 5 € / m2

Utičnica za struju (troštek) iznosi 14 €

Ova oprema se naručuje kod organizatora, a za ostalu opremu se dogovarate s tvrtkom po vašem izboru. Intomedia u ponudi ima Promo pulteve, pop up-ove, roll up-ove i slične proizvode za prezentaciju isključivo za prodaju, ne za najam.

Narudžbe se primaju do 3 tjedna prije sajma za najam tepiha i utičnica kod organizatora, te tjedan dana prije sajma za kupnju ostale opreme. Kontakt za kupnju opreme u Intomediji je g. Mladen Lončarić:

t.    +385 1 481 94 92

m.  + 385 99 3411 303

e.   mladen.loncaric@intomedia.hr

w.  www.intomedia.hr

Cijene su podložne promjenama na tržištu i ne sadrže pdv.

OBJAVE NA FACEBOOKU SAJMA

Izlagači s prostorima od 15 m2 na više imaju 3 objave

Izlagači s prostorima od 7 m2 do 14 m2 – 2 objave

Izlagači s prostorom od 6 m2 – 1 objavu

Za svaku objavu pošaljite 1 sliku i letkoriran tekst, te datum i okvirno vrijeme kad želite da se objavi.

Dimenzije slike treba prilagoditi facbooku i poslati je odvojeno od lektoriranog teksta, npr. tekst može biti u mailu, a slika u privitku (da nisu slika i tekst zajedno u wordu).

Na slici može biti jedan ili više proizvoda, grafički je oblikujete prema svojim potrebama.

DOLAZAK U WESTGATE

Za dolazak u Westgate iz smjera Zagreba prema Krapini izlazi se na izlaz Pojatno, odmah iza izlaza za Zaprešić.

Utovarna rampa se nalazi u sredini centra, ispod igraonice (cesta do nje je označena na skici ispod) i od nje se roba kroz hodnike centra transportira do izlagačkih pozicija.

IZLAGANJE U WESTGATEU, PRIPREMA, RASPREMA I PRAVILA CENTRA

Vrijeme za pripremu izlagača na uređenju, opremanju i dekoriranju izložbenog prostora u Westgateu je rezervirano 03. 11. 2023. od 6:00 h do 9:00 h istog dana. 

Za veće količine robe moguće je početi u četvrtak, 02. 11. od 22:00 do 24:00 i nastaviti s uređenjem u petak od 6:00 ujutro.

Za istovar teže robe u četvrtak potrebno je kroz utovarni tunel doći do utovarne rampe koja se nalazi unutar centra. Utovarna rampa se nalazi u sredini centra i od nje se teža roba transportira kroz hodnike centra do izlagačkih pozicija. Izlagači trebaju imati vlastiti ručni viljuškar za transport robe. Lakša roba se može dostavljati kroz ulaze za posjetitelje. 

U petak će ulazi u centar biti otvoreni od 6:00. Za transport robe do izlagačkih prostora mogu se koristiti svi ulazi na prizemlju. Ulaz broj 4 ima šiber vrata, te je širi od ostalih ulaza koji imaju rolo ili leptir vrata.

Točno vrijeme dolaska u petak izlagači određuje sami, ovisno o potrebnom vremenu za uređenje štanda, do 9:00. 

Nije dozvoljeno unošenje robe nakon 9:00, kad sve stvari izlagača moraju biti unutar izlagačkog prostora. 

Manji otpad je potrebno odlagati u vreće za smeće i zajedno s većim otpadom odložiti u kontejnere koji se nalaze u utovarnoj rampi. Otpad se ne smije bacati u kante na hodnicima i ostavljati u prostoru centra ili na parkingu nego ga treba odložiti u kontejnere. Sav otpad se mora sortirati u predviđene kontejnere za drvo, folije, karton, staklo, plastiku. Ostalo ide u miješani komunalni otpad. Za sve nejasnoće oko otpada na raspolaganju će biti dežurna osoba organizatora koja će nadzirati utovarnu rampu i kontejnere.

Zabranjeno je bilo kavo lijepljenje i postavljanje materijala na zidove i stupove centra.

Viseće reklame na hodnicima centra se ne smiju pomjerati i zaklanjati.

Ukoliko je potrebna veća potrošnja struje potrebno se javiti organizatoru nekoliko dana prije izlaganja.

Dozvoljeno je napuhivanje balona zrakom, ne helijem.

Ako izlagač sam postavlja tepih, potrebno je prvo postaviti krep traku, a onda na nju obostrano ljepljivu lako skidajuću traku koju možete nabaviti u Tepih centur ili jednostavno postaviti tepih bez lijepljenja, ali u tom slučaju mora biti dobro zategnut i poravnat. Ukoliko ostanu tragovi lijepila na podu, isti će se ukloniti o trošku izlagača. Zato je u svakom slučaju sigurnije ako se tepih postavlja preko Maximus Medije jer tad nema nikakvih obveza oko njegove nabavke, montaže i demontaže, te točne lokacije za postavljanje. Na mjestima gdje je drveni pod, tepih nije obavezan, no može se postaviti. Pridržavamo promjenu cijena dodatne opreme koja ovisi o situaciji na tržištu.

Radno vrijeme sajma je od 9:00 do 21:00. Radi sigurnosti robe izlagači bi trebali biti prisutni od 8:00 do 22:00 na izlagačkom prostoru. 

Nije dozvoljeno da štand bude bez osoblja za vrijeme radnog vremena.

Izlagač se obvezuje poštivati svoj prostor u Westgateu, tj. ne smije ga za cijelo vrijeme izlaganja ni na koji način proširivati. 

Izlagač ne smije ustupiti svoj izložbeni prostor drugome bez suglasnosti organizatora, niti na svom izložbenom prostoru izlagati proizvode i usluge drugih koje nisu dogovorene tj. nisu njegove registrirane djelatnosti već su to usluge i proizvodi neke druge tvrtke ili obrta koja kao izlagač ili suizlagač ne participira na ovom sajmu.

Izravna prodaja proizvoda, usluga ili izložbenih uzoraka je moguća samo ukoliko izlagač ispunjava sve zakonske propise za tu svrhu. 

U navedenom slučaju je obveza izlagača da na izlagačkom prostoru ima svu potrebnu dokumentaciju koju zahtijevaju nadležne inspekcijske službe. Ukoliko u navedenim radnjama dođe do kakvog prekršaja kod izlagača, organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Za sve eventualne protuzakonite radnje koje izlagač napravi na svom izložbenom prostoru odgovara samo i izričito izlagač. 

U petak i subotu od 22:00 do 9:00 idućeg dana organizator osigurava čuvanje robe.

U nedjelju nakon 21:00 počinje rasprema štandova. Sve stvari se moraju ukloniti iz centra istu večer. Nikakva demontaža ili odvoz stvari nisu dozvoljeni u ponedjeljak ujutro. 

Nije dozvoljena rasprema za vrijeme radnog vremena. 

Organizator ne odgovara za robu izlagača za vrijeme radnog vremena, pripremnog i raspremnog perioda.

Za nepoštivanje pravila centra i za eventualna oštećenja od strane izlagača naplatit će se određen iznos.

Izlagači su dužni svoj izlagački prostor održavati urednim i čistim i nakon izlaganja ga ostaviti u stanju kakvog su ga zaprimili. 

Nakon istovara robe u utovarnoj rampi prostor za istovar treba osloboditi. Vozila parkirana na utovarnoj rampi bit će uklonjena na trošak vlasnika.

Za potrebe ukrcaja robe može se parkirati na parkiralištu kod ulaza u centar, a nakon toga vozila treba parkirati kod ul. 1. na drugu zonu ili na parking desno od ul. 4 u blizini ulaza u garažu.

KONTAKTI NA SAJMU

DEŽURNA OSOBA ZA VRIJEME SAJMA: + 385 91 72 94 998

ZAŠTITARSKA SLUŽBA: +385 99 802 32 76, +385 99 406 34 27

TEHNIČKA SLUŽBA: +385 99 439 77 55

VATROGASCI: +385 99 802 32 77

ČIŠĆENJE: +385 91 40 20 147, +385 91 37 94 208

POTVRDA O PRIHVAĆANJU UVJETA SURADNJE

Narudžbom izlagačkog prostora i uplatom rezervacije, izlagač potvrđuje da je pročitao pravila izlaganja, te ih u potpunosti prihvaća.

Zadržavamo pravo eventualnih promjena od strane trgovačkog centra.