Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI SAJAM ZA BEBE I DJECU U REGIJI

DB U WESTGATEU

01. – 03. 04. 2022.

Dragi izlagači,

dobro došli na info stranice za pripremu sudjelovanja u Westgateu. Pa da odmah krenemo na najbitnije:

MOLIMO DA NIGDJE NE KORISTITE RIJEČ SAJAM, KAO NPR. SAJAMSKI POPUSTI I SLIČNO.

Ukoliko se Organizirana prodaja u Westgateu ne može održati, prijava za sudjelovanje se automatski odnosi za Online sajam po njegovom cjeniku.

Kad se Online sajam održava odmah nakon Westgatea kao sad, svi izlagači imaju gratis izlaganje na Online sajmu.

Za rezervaciju sudjelovanja na Danima beba potrebno je po primitku ponude, početkom ožujka, uplatiti sudjelovanje za Online sajam i nakon Organizirane prodaje ostatak za izlaganje u Westgateu.

PRIJAVA

Cijena neuređenog prostora u Westgateu (prostor bez tepiha, utičnice, Covid naljepnica i ostale opreme) iznosi 400 kn / m2 + pdv.

Minimalni zakup prostora je 6 m2.

Lokacija, neuređen prostor, obavezna oprema (tepih, utičnica, set Covid-stop naljepnica) i barski stolac se naručuju kod organizatora, a plexiglas i druga oprema, preko tvrtke Maximus Media.

Za infopulteve i konstrukcije, možete se obratiti tvrtkama: Štand expo i Multi Forma

Nakon što odlučite koju veličinu prostora trebate, pošaljite mailom upit za lokaciju i podatke tvrtke na mail ured@danibeba.com, a za više detalja nazovite nas na +385 91 22 07 969.

Rezervirati ćemo slobodnu lokaciju i poslati ponudu za uplatu sudjelovanja.

Prostor se rezervira uplatom za Online sajam.

Potrebno je ovjeriti i potpisati ugovor, te presliku svih stranica poslati u jednom dokumentu na gornji mail ili original poštom na adresu: Terra Magus d.o.o. Drežnik Brezovički, Drežnik 1. odv. 20 b.

UGOVOR

Zadržavamo pravo eventualnih promjena od strane Westgatea.

OBAVEZNA OPREMA NA IZLAGAČKOM PROSTORU

– NARUČUJE SE PREKO ORGANIZATORA –

Tepih (ako ga sami ne postavljate), utičnice i obvezne “Korona-stop” naljepnice (bez logotipa tvrtke), se naručuju preko organizatora, a izradu naljepnica s montažom i demontažom podne naljepnice radi:

MAXIMUS MEDIA d.o.o.
Ksavera Šandora Đalskog 2
49 217 Krapinske Toplice
www.maximusmedia.hr

Kontakt:
gdin. Karlo Heršak
mob: +385 99 3505 999
mail: karlo.hersak@maximusmedia.hr

Plexiglas je također obvezan na mjestu gdje će se nalaziti blagajna. Ukoliko nemate svoj, možete naručiti kod Maximus Medije kao i naljepnice s logotipom i drugu opremu za promociju.

Svi izlagači će imati iste Covid naljepnice, set uključuje podnu naljepnicu za održavanje razmaka PG-LMAX 1 i 2 naljepnice A4 formata: jedna o obveznom nošenju maske i druga o obveznoj dezinfekciji ruku.

Dimenzije i cijene plexiglasa pogledajte u katalogu:

.

Tepih je obavezan na izlagačkom prostoru, a najednostavnije je ako ga naručite preko Maximus Medije, jer ga oni slažu prema tlocrtu i uvjetima Westgatea, te na taj način izbjegavate moguće probleme i troškove oko premještanja i čišćenja ljepila koje postaje vidljivo tek nekoliko dana nakon demontaže.

Cijena tepiha s montažom i demontažom iznosi 33 kn / m2, utičnice za struju 100 kn, set obveznih naljepnica s montažom i demontažom podne naljepnice iznosi 75 kn. Cijena barskog stolca iznosi 60 kn. Ova oprema se naručuje kod Organizatora, a za ostalu opremu se dogovarate s Maximus Medijom ili nekom drugom tvrtkom.

Narudžbe se primaju isključivo 3 tjedna prije događanja vezno za kupnju promo pulteva (ako ih kupujete kod Maximus Medije, oni ne iznajmljuju infopulteve nego samo prodaju), najam barskih stolaca i utičnica, te tjedan dana prije sajma za naljepnice i tepihe.

Cijene su podložne promjenama na tržištu i ne sadrže pdv.