22. - 24. 3. 2024.

50. Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI SAJAM OPREME ZA BEBE U REGIJI

CARRIERS BY FREDA

O NAMA

Carriers by Freda je smještena u srcu Slavonije – Osijeku, gdje svakodnevnonekoliko nosiljaka za nošenje beba ugleda svjetlo dana i odakle kreću na svojdugi put, u avanturu zvanu bebonošenje.

Freda nosiljke, dizajnirane od certificarane savjetnice za nosenje i uz pomoć Freda tima, pretaču se u unikatne primjerke prve hrvatske prilagodljive nosiljke koja „raste“ s bebom. 

Jednostavnim sistemom podešavanja, nosiljke se mogu prilagoditi po širini i visini, a mogu se koristiti od najranije dobi tj. već od mjesec dana starosti bebe pa sve dok vi i vaša djeca u tome uživate.

S ponosom možemo istaknuti kako su naše nosiljke postale ravnopravni članovi mnogih obitelji, kako u Hrvatskoj, tako i izvan njenih granica.

Freda je zahvaljujući kvaliteti i unikatnosti postala dobro poznat brend u bebonosećem svijetu na ovim prostorima i postala nezaobilazno pomagalo, ali i modni dodatak mnogih roditelja. 

U hodu k savršenstvu, dizajn se vremenom malo mijenjao radi postizanja optimuma udobnosti za nositelja, a prototipovi su isprobavani diljem Hrvatske, što je u konačnici rezultiralo današnjim dizajnom Freda nosiljaka. 

Naša želja je proširiti ljubav prema nošenju što dalje i tako biti sudionikom sretnog odrastanja i vaših mališana. U tome nas svakodnevno inspirirate i dajete nam poticaj da budemo još bolji.    

Freda je moćan alat koji vas spašava kad trebate dodatni par ruku ili jednostavno, kad želite uživati u najslađem zagrljaju.

CARRIERS BY FREDA