22. - 24. 3. 2024.

50. Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI SAJAM OPREME ZA BEBE U REGIJI

MAMA NOVA

Više na…

O NAMA

Mama Nova je hrvatski modni brend koji je jedini specijaliziran za trudničku odjeću. Osnovan je u nedostatku takve odjevne linije i s ciljem da trudnicama i majkama ponudi izbor udobne, ali i moderne trudničke odjeće s kvalitetnim materijalom i po povoljnim cijenama. Dio asortimana mi sami proizvodimo kako bi trudnicama ponudili sve što je potrebno za njihovo najljepše razdoblje.

U ponudi se može naći sve što trudnica treba tijekom trudnoće, a što može nositi i poslije. Naša ponuda uključuje svakodnevnu i sportsku odjeću, poslovnu, svečanu i elegantnu kao i poseban program za dojenje. U svom garderobnom ormaru trudnica može imati posebno dizajniranu i prilagođenu odjeću za rast trbuha – od trenirki, majica, tunika, košulja, hlača i haljina do spavaćica, pidžama, donjeg rublja, steznika i grudnjaka.

Prilikom sajma iskoristite -10% popusta na CIJELOKUPNI ASORTIMAN.  Popuste možete koristiti tijekom trajanja sajma od 17. – 24. 12. 2020. u našim poslovnicama u Zagrebu, Malešnica (I. B. Mažuranić 23) i Westgate shopping city. 

TU JE I NAŠ WEB SHOP www.mama-nova.hr GDJE UPISIVANJEM KODA MAMANOVA10 OSTVARUJETE POPUST PRILIKOM KUPNJE! 

MAMA NOVA