08. - 15. 05. 2021.

39. Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI SAJAM ZA BEBE I DJECU U REGIJI

VIDIMO SE USKORO!

JACADI PARIS

NOVOROĐENČAD

BEBE 01 – 36 M

DJECA

DODACI

O NAMA

Jacadi Paris od 1976. stvara kolekcije inspirirane bezvremenskim nasljeđem francuske mode za djecu. Kao suvremeni brend klasičnih korijena, Jacadi kreira odjeću, obuću i opremu za novorođenčad koji slave čaroliju djetinjstva. Dizajnirane za posebne prigode i svakodnevne trenutke, naše kolekcije su namijenjene dječacima i djevojčicama u dobi od 0-12 godina. 

Danas Jacadi Paris ima 270 poslovnica u 39 zemalja u najljepšim gradovima na svijetu, a od prosinca 2018.godine uljepšava i Masarykovu ulicu u Zagrebu. 

Misija Jacadi Paris branda je u podržavanju razvoja i dobrobiti djece cijeloga svijeta. Od 2005. godine ponosni smo dio ÏDKIDS.COMMUNITY – zajednice marki posvećenih zaštiti djece. Jacadi Paris – WE ACT FOR KIDS.

Istražite šaroliku, veselu, a elegantnu ponudu – od opreme za bebe i modnih dodataka, do odjeće, obuće i igračaka! Pronađite sve što treba za Vaše mališane u Masarykovoj 14 i na službenoj multibrand web stranici za Jacadi Paris u Hrvatskoj: www.elysees.com.hr.

Jacadi Paris u svim svojim dizajnima kombinira eleganciju, kvalitetu materijala i funkcionalnost te prati i uljepšava djetinjstvo već od prvih dana bebinog života.

JACADI PARIS