05. - 07. 11. 2021.

40. Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆA ORGANIZIRANA PRODAJA ZA BEBE I DJECU U REGIJI

KREATIVNI KUTAK

O NAMA

KK fabrics&creations (Kreativni kutak) bavi se proizvodnjom platnenih pelena za bebe i platnenih uložaka za žene. Osim toga u ponudi imamo brojne druge srodne proizvode poput: wetbagova za pelene i uloške, krpice brisalice, nepromočive podloge za previjanje beba, torbe za mame itd.

Svi naši proizvodi ručni su rad u koji ulažemo puno ljubavi i vremena. Dizajn, kvalitetan proizvod i prije svega funkcionalnost bitne su stavke kojima se vodimo.

Platnene pelene koje radimo moderna su verzija starih platnenih pelena, oblače se jednostavno poput jednokratnih, a opseg struka i veličine podešavaju se drukerima. Osim jedinstvenog dizajna i praktične strane platnenih pelena veliku pozornost stavljamo i na same materijale. Svi materijali su od prirodnih vlakana (pamuk, bambus, konoplja), imaju eko-tex oznaku i ne sadrže štetne tvari. Platnene pelene najzdraviji su izbor za bebinu kožu, jer koža u njima diše, nema crvenila i dodatne kremice nisu potrebne.

KK fabrics&creations vodi se i sa „zero waste“ filozofijom, što se u proizvodnji manifestira iskorištavanjem svake krpice materijala. Sa upotrebom našim proizvoda potičemo ekonomičnost, ekološku svijest i doprinosimo očuvanju eko sustava.

KREATIVNI KUTAK