Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI SAJAM ZA BEBE I DJECU U REGIJI

DB U MALL OF SPLIT

Jesen 2024.

Dragi izlagači,

dobro došli na info stranicu o pripremi za sajam u trgovačkom centru Mall of Split, najveći sajam opreme za bebe i djecu u Dalmaciji.

PRIJAVA

Cijena neuređenog prostora (prostor bez tepiha, utičnice i ostale opreme, odnosno prazan prostor) iznosi 33 € / m2 + pdv i ovisi o veličini i lokaciji, za što se dogovaraju i posebni popusti.

Minimalni zakup prostora je 6 m2.

Sponzor s logotipom na naslovnoj web stranici sajma na koju vodi promocija s Googlea i društvenih mreža se postaje zakupom iznad 400 €. Izlagači s manjom cijenom zakupa su navedeni tekstualno na stranici “Izlagači”.

Nakon što odlučite koju veličinu prostora trebate, pošaljite nam mailom tu informaciju i podatke tvrtke na mail ured@danibeba.com, a za više detalja nazovite nas na +385 91 22 07 969.

Rezervirati ćemo slobodnu lokaciju i poslati ponudu za uplatu sudjelovanja. Također nam javite trebate li utičnicu za struju.

Centar nema pristupnu točku za Wi-Fi, ukoliko je potreban pristup internetu, trebate ga sami osigurati.

Prostor je u potpunosti rezerviran nakon uplate predračuna kojeg šaljemo nakon što dogovorimo izlagački prostor.

Organizator će sajam najavljivati zakupljenim oglasima na Googleu i društvenim mrežama, a Mall of Split će ga najavljivati preko svojih kanala promocije.

IZGLED ŠTANDA

Svi izloženi proizvodi se uredno postavljaju na štand u ambalaži ili na police štanda. Štand mora imati definirane dimenzije prema tlocrtu, tepih (ukoliko nije drugačije dogovoreno) i postavljene elemente na koje se slaže roba do visine 120 cm. Visina se ne odnosi na štandove koji se nalaze na trgu Jadran. Na elementima namještaja može biti samo jedan red robe, a ostala roba treba biti uredno složena na police s unutarnje strane štanda. S vanjske strane elemenata štanda nije dozvoljeno izlaganje (vješanje) odjeće, ne smiju biti stolovi prekriveni stolnjakom ili tkaninom. Izlaganje robe na vješalicama je moguće uz prethodno odobrenje centra. Nije dozvoljeno postavljanje većih vizuala koji bi zaklonili druge izlagače ili trgovine u centru.

VEĆI ŠTANDOVI S KOLICIMA I DRUGOM ROBOM

Kolica kao i drugu robu na većim štandovima je potrebno uredno složiti na tepih kojeg treba učvrstiti kako posjetitelji ne bi zapeli za isti.

LJEPLJIVE TRAKE ZA TEPIH

Ako sami lijepite tepih, potrebno je preko rubova tepiha na pločice ravno zalijepiti traku Texo American duct tape, širine 5 cm koja se može nabaviti izmađu ostalog u većem Konzumu i Intersparu.

https://www.texo.hr

Ukoliko ipak trebate uslugu postavljanja tepiha možete kontaktirati gđu. Ani Poklepović na mobitel:

+385 95 59 31 860 ili mail: cvjecarnicaanda@gmail.com

NADOPUNA ROBE

Kutije s robom mogu mogu stajati u vozilima na vanjskom parkingu TC-a Mall of Split koje će biti ograđeno samo za izlagače. Predlažemo da vozila za vrijeme radnog vremena sajma ne napuštaju parking.

Ako je potrebno nadopuniti robu tijekom dana, može se periodično unositi manja količina robe, a nakon nadopune, kutije u kojima se unosi roba izlagači moraju odmah iznijeti iz centra ili složiti na mjesto gdje neće biti vidljive posjetiteljima centra, a roba treba biti uredno složena na policama štanda.

UTIČNICA ZA STRUJU

Utičnica za struju (troštek) se naručuje kod Organizatora.

Cijena najma utičnice iznosi 14 € + pdv.

PRIMJER UREDNOG ŠTANDA

PRIMJER NEPRIKLADNOG ŠTANDA

OBJAVE NA FACEBOOKU SAJMA

Sponzori (izlagači s logotipima): 2 objave

Izlagači: 1 objava

Za svaku objavu pošaljite 1 sliku i letkoriran tekst, te datum i okvirno vrijeme kad želite da se objavi.

Dimenzije slike treba prilagoditi facbooku i poslati je odvojeno od lektoriranog teksta, npr. tekst može biti u mailu, a slika u privitku (da nisu slika i tekst zajedno u wordu).

Na slici može biti jedan ili više proizvoda, grafički je oblikujete prema svojim potrebama.

DOLAZAK U CENTAR

Iz smjera Sollina vozite u smjeru Stobreča, odvojite se desno prema ulazu u Grad Split (ne vozite na Most Smokovik), te ostanete u lijevoj traci, u Ulici Zbora narodne garde. Na tom semaforu (križanje Ul. Zbora narodne garde i Ul. Domovinskog rata) vozite pravo (ostanite u lijevoj traci) do slijedećeg križanja (semafora). Na tom križanju skrenite lijevo kao da se vraćate za Solin i onda skrenete u drugu ulicu desno, u ul. Josipa Jovića.

PARKING I ULAZI U CENTAR

Izlagački prostori se nalaze na hodnicima prizemlja. Za manja teretna vozila – do veličine kamiona je na raspolaganju ulaz na istočnoj strani centra, u blizini trga Jadran i zapadni ulaz kroz utovarnu rampu na trgu, Vestibul. U garažu se može doći s kombijem visine do 2,27 m, a kombiji iznad te visine se mogu parkirati na desnoj strani istočnog parkinga uz centar. Za istovar robe prije radnog vremena kombiji mogu biti parkirani bliže ulazu, nakon toga ih treba parkirati na desnu stranu parkinga. Na prizemlje se može doći i liftovima ili pokretnim stepenicama iz garaže. Na trgove Marjan i Pjaca iz garaže u prizemlje vode pokretne stepenice, dok na trgu Jadran i Vestibul iz garaže u prizemlje vode liftovi. Navedeni liftovi nisu teretni, stoga morate obratiti pozornost na težinu i veličinu materijala koji unosite i svakako pripaziti da ne dođe do oštećenja lifta prilikom unošenja. Na tlocrtu su označeni ulazi kroz koje možete doći iz garaže. Izaberite ulaz koji je najbliži Vašoj lokaciji. U garaži su trgovi označeni bojama i nazivima kao na tlocrtu.

IZLAGANJE, PRIPREMA I RASPREMA

Vrijeme za pripremu izlagača na uređenju, opremanju i dekoriranju izložbenog prostora u trgovačkom centru Mall of Split je rezervirano prvog dana sajama od 6:00 h do 9:00 h.

Za uređenje izlagačkog prostora moguće je doći dan ranije od 21:00 do 22:00 i pripremati izlagački prostor do 24:00. Ovo vrijeme je predviđeno za veći namještaj ili postavljanje tepiha, ne za robu, jer nije osigurano čuvanje preko noći, odnosno robu možete ostaviti na vlastitu odgovornost.

Za kombije, ne i kamione, je na raspolaganju parking na istočnoj strani centra, desno od istočnog ulaza u centar na trgu Jadran. Roba se može unositi i kroz utovarnu rampu i zapadni ulaz na trgu Vestibul, na zapadnoj strani centra. Parikranje kod utovarne rampe nije dozovljeno.

Na prizemlje se može doći i liftovima ili pokretnim stepenicama iz garaže. 

Nije dozvoljeno unošenje robe nakon 9:00, kad sve stvari izlagača moraju biti unutar izlagačkog prostora.

Manji otpad je potrebno odlagati u vreće za smeće i zajedno s većim otpadom odložiti u kontejnere koji se nalaze u utovarnoj rampi. Otpad se ne smije bacati u kante na hodnicima i ostavljati u prostoru centra ili na parkingu nego ga treba odložiti u kontejnere. Sav otpad se mora sortirati u predviđene kontejnere.

Zabranjeno je bilo kakvo lijepljenje i postavljanje materijala na zidove i stupove centra.

Viseće reklame na hodnicima centra se ne smiju pomjerati i zaklanjati.

Osim na trgu Jadran, maksimalna veličina na štandu ne smije prelaziti 1,2 m, osim ako nije drugačije dogovoreno s upravom centra.

Ukoliko je potrebna veća potrošnja struje potrebno je prilikom rezervacije prostora obavijestiti organizatora.

Dozvoljeno je napuhivanje balona zrakom, ne helijem.

Radno vrijeme sajma je od 8:00 do 21:00. Radi sigurnosti robe savjetuje se dolazak izlagača nešto ranije i odlazak nešto kasnije. 

Nije dozvoljeno da štand bude bez osoblja za vrijeme radnog vremena.

Izlagač se obvezuje poštivati svoj prostor, tj. ne smije ga za cijelo vrijeme izlaganja ni na koji način proširivati. 

Izlagač ne smije ustupiti svoj izložbeni prostor drugome bez suglasnosti organizatora, niti na svom izložbenom prostoru izlagati proizvode i usluge drugih koje nisu ugovorno dogovorene tj. nisu njegove registrirane djelatnosti već su to usluge i proizvodi neke druge tvrtke ili obrta koja kao izlagač ili suizlagač ne participira na ovom sajmu.

U subotu od 21:00 do 8:00 idućeg dana organizator osigurava čuvanje robe.

U nedjelju nakon 21:00 počinje rasprema štandova. Sve svari se moraju ukloniti iz centra istu večer. Nikakva demontaža ili odvoz stvari nisu dozvoljeni u ponedjeljak ujutro. 

Nije dozvoljeno spremanje za vrijeme radnog vremena. 

Organizator ne odgovara za robu izlagača za vrijeme radnog vremena, pripremnog i raspremnog perioda.

Izlagači su dužni svoj izlagački prostor održavati urednim i čistim i nakon izlaganja ga ostaviti u stanju kakvog su ga zaprimili. 

Za nepoštivanje pravila centra, naplatit će se određeni iznos, kao i za eventualna oštećenja na prostoru centra od strane izlagača.

Izravna prodaja proizvoda, usluga ili izložbenih uzoraka je moguća samo ukoliko izlagač ispunjava sve zakonske propise za tu svrhu. 

U navedenom slučaju je obveza izlagača da u izlagačkom prostoru ima svu potrebnu dokumentaciju koju zahtijevaju nadležne inspekcijske službe. Ukoliko u navedenim radnjama dođe do kakvog prekršaja kod izlagača, organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Za sve eventualne protuzakonite radnje koje Izlagač napravi na sajmu odgovara samo i izričito Izlagač. 

POTVRDA O PRIHVAĆANJU UVJETA SURADNJE

Narudžbom izlagačkog prostora i uplatom rezervacije, Izlagač potvrđuje da je pročitao pravila izlaganja, te ih u potpunosti prihvaća.

Zadržavamo pravo eventualnih promjena od strane trgovačkog centra.