Dani beba, djece i trudnica

NAJVEĆI SAJAM ZA BEBE I DJECU U REGIJI

DB U MALL OF SPLIT

22. – 23. 10. 2022.

Dragi izlagači,

dobro došli na info stranicu za pripremu sudjelovanja na Organiziranoj prodaji u trgovačkom centru Mall of Split, najvećoj prodaji za bebe i djecu u Dalmaciji.

PRIJAVA

Cijena neuređenog prostora u Splitu (prostor bez tepiha, utičnice i ostale opreme, odnosno prazan prostor) iznosi 300 kn / m2 + pdv i ovisi o veličini i lokaciji.

Minimalni zakup prostora je 6 m2.

Nakon što odlučite koju veličinu prostora trebate, pošaljite mailom upit za lokaciju i podatke tvrtke na mail ured@danibeba.com, a za više detalja nazovite nas na +385 91 22 07 969.

Rezervirati ćemo slobodnu lokaciju i poslati ponudu za uplatu sudjelovanja.

TEPIH I UTIČNICA

Tepih u centru nije obvezan, no ukoliko želite više istaknuti prostor, možete ga sami postaviti. Ako lijepite tepih, potrebno je koristiti duploljepljivu, lako skidajuću traku kako ne bi ostalo ljepilo kasnije na podu, ili jednostavno postavite tepih bez lijepljenja, samo vodite računa da rubovi budu zategnuti kako posjetitelji ne bi za njih zapinjali, što možete napraviti tako da postavite namještaj i robu na rubove tepiha. Ako ipak sami lijepite tepih i nakon odlaska ostane ljepilo na podu, potrebno je pokriti trošak čišćenja. Jedna od lako skidajućih duploljepljivih traka se može nabaviti u Tepih centru.

Ukoliko trebate uslugu postavljanja tepiha možete kontaktirati gđu. Ani Poklepović na mobitel:

+385 95 59 31 860 ili mail: cvjecarnicaanda@gmail.com

Utičnica (troštek) se naručuje kod Organizataora, a štand uređujete u svom angažmanu.

Cijena najma utičnice iznosi 100 kn + pdv.

Potrebno je ovjeriti i potpisati ugovor, te presliku svih stranica poslati u jednom dokumentu na gornji mail ili original poštom na adresu: Terra Magus d.o.o. Drežnik 1. odv. 20 B, 10257 Drežnik Brezovički, Zagreb

Prostor je u potpunosti rezerviran nakon uplate predračuna kojeg šaljemo nakon što dogovorimo izlagački prostor.

Organizator će sajam najavljivati zakupljenim oglasima na Googleu i društvenim mrežama, a Mall of Split će ga najavljivati preko svojih kanala za promociju.

Zadržavamo pravo eventualnih promjena od strane trgovačkog centra Mall of Split.

UGOVOR

DOLAZAK U CENTAR

Iz smjera Sollina vozite u smjeru Stobreča, odvojite se desno prema ulazu u Grad Split (ne vozite na Most Smokovik), te ostanete u lijevoj traci, u Ulici Zbora narodne garde. Na tom semaforu (križanje Ul. Zbora narodne garde i Ul. Domovinskog rata) vozite pravo (ostanite u lijevoj traci) do slijedećeg križanja (semafora). Na tom križanju skrenite lijevo kao da se vraćate za Solin i onda skrenete u drugu ulicu desno, u ul. Josipa Jovića.

PARKING I ULAZI U CENTAR

Izlagački prostori se nalaze na hodnicima prizemlja. Za veća teretna vozila – do kamiona je na raspolaganju ulaz na istočnoj strani centra, u blizini trga Jadran i zapadni ulaz kroz utovarnu rampu na trgu, Vestibul. U garažu se može doći s kombijem visine do 2,27 m, a kombiji iznad te visine se mogu parkirati na desnoj strani istočnog parkinga uz centar. Za istovar robe prije radnog vremena kombiji mogu biti pakirani bliže ulazu, nakon toga ih treba parkirati na desnu stranu parkinga. Na prizemlje se može doći i liftovima ili pokretnim stepenicama iz garaže. Na trgove Marjan i Pjaca iz garaže u prizemlje vode pokretne stepenice, dok na trgu Jadran i Vestibul iz garaže u prizemlje vode liftovi. Navedeni liftovi nisu teretni, stoga morate obratiti pozornost na težinu i veličinu materijala koji unosite i svakako pripaziti da ne dođe do oštećenja lifta prilikom unošenja. Na tlocrtu su označeni ulazi kroz koje možete doći iz garaže. Izaberite ulaz koji je najbliži Vašoj lokaciji. U garaži su trgovi označeni bojama i nazivima kao na tlocrtu.